Sörfőzdénk 1996-ban nyitotta meg kapuit Miskolcon a Szinva-patak völgyében kiemelkedő szikladombra épült, híres Diósgyőri Vár szomszédságában.

Kezdetben a klasszikus világos és barna sörök készítésével és annak tökéletesítésével foglalkoztunk. Az utóbbi években komoly fejlődés és változás tört be a sörforradalom piacán, melynek hatására a fogyasztói szokások is nagymértékben változtak, egyre nagyobb érdeklődés jelent meg a különleges sörök iránt. Ezen a vonalon haladva mára több mint 10 féle gyümölcsös sört és évről-évre egyre több különleges sört készítünk el, széleskörű komló és maláta választék hozzáadásával.

2016-ban elnyert pályázatunk során sörüzemünk kapacitásbővítésen, főzőház és géppark korszerűsítésen esett át, világszínvonalú hűtőköpenyes tartályok kerültek elhelyezésre, automata cip berendezés kíséretében, biztosítva a magasszintű minőségi és higiéniai követelményeket.

Sörmestereink több évtizedes tapasztalati múlttal rendelkeznek, célunk a minél egyedibb, még izgalmasabb sörök bemutatása a piacon. Értékesítésünk saját hálózatban, viszonteladói hálózatban és a nagyobb sörfesztiválokon való részvétel során történik.